Uw onafhankelijke partner in medisch instrumentenonderhoud

offerte aanvragen meer over onze diensten

Accu’s voor medische hulpmiddelen

Groot assortiment batterijpakketten, Braun, Aesculap, Philips

Reparis leverancier begon bijna 30 jaar geleden en was het eerste bedrijf op het gebied van orthopedisch elektrisch gereedschap dat vervangende accu’s aanbood. Wij bieden een verscheidenheid aan batterijpakketten voor uw elektrische chirurgische instrumenten. De batterijpakketten kunnen met gemak de chirurgische instrumenten van bijvoorbeeld Stryker® systems 2000, 4 en 5 bedienen. State-of-the-art oplaadbare NiCad-cellen voeden elk batterijpakket.
Alle Reparis batterij producten zijn ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste standaarden.

Vraag onze brochure aan. Hier vindt u een grote keuze aan hoogwaardige medische batterijen voor defibrillatoren, monitoren, spuit- en infuuspompen, chirurgische instrumenten, patiëntenbedden en -liften, rolstoelen en nog veel meer.

Wij streven ernaar om met u gezamenlijk de beste en meest efficiënte oplossing voor het onderhoud van uw medische hulpmiddel te vinden. Dit bereiken wij door een gevoel voor service en betrokkenheid. Daarnaast maken vakmanschap, competentie en jarenlange ervaring een mooi uitgangspunt. Met deze gedachten willen wij een bijdrage leveren aan de beheersing van uw kosten, maar ook een maatschappelijke bijdrage leveren.

Brochure aanvragen