De meest efficiënte oplossing voor het onderhoud van uw medische instrumenten.

offerte aanvragen meer over onze diensten

Reparatieservice

Voorkom hoge investering- en bedrijfskosten

Goed onderhouden instrumenten zijn een belangrijke basis voor een soepele chirurgische ingreep. Aanschaf en onderhoud van instrumenten veroorzaken hoge investering- en bedrijfskosten.

Reparis optimaliseert en bundelt uw volledige reparatiebeheer met behoud van de verscheidenheid aan leveranciers. Wij zorgen voor de logistiek en de afhandeling van alle reparaties en fungeren ook als een interface tussen de CSA, OK en medische techniek. Een individuele leenpool zorgt ervoor dat u altijd optimaal kunt werken.

De op aanvraag beschikbare rapportage biedt u de gewenste kostentransparantie en maakt daarmee interne evaluaties mogelijk. Op verzoek zorgen wij voor de vervanging van de instrumenten, of adviseren wij u over nieuwe aankopen. Dankzij ons lean proces en korte persoonlijke lijnen, kan rekening worden gehouden met de individuele wensen van de klant.

Reparatie aanvragen Naar de Repair/Shop
Handstuk reparatie

Wij repareren alle systemen; van de high speed boren uit de neurochirurgie, shavers voor de arthroscopie, tot aan de standaard boor- en zaagsystemen voor de orthopedie.

Klik hier voor meer informatie.

Wij verzorgen de reparaties van uw minimaal invasieve instrumenten tot in de kleinste details!

Klik hier en vraag meer informatie op.

Ons onderhoud omvat alle standaard uitvoeringen van vrijwel alle gangbare endoscopen.

Kwaliteit staat voorop. En u krijgt altijd uw originele endoscope retour. Tenzij u uitdrukkelijk een uitwisseling wenst.

Klik hier voor meer informatie.

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties en slijpwerk. Koop niets nieuw, voordat u bij ons een offerte hebt aangevraagd.

Klik hier en vraag meer informatie op.

Uw Phaco handstuk is bij ons in goede handen.

Wij repareren handstukken, van vele verschillende fabrikanten. Ook handstukken, die in eerste instantie irreparabel lijken.

Klik hier voor meer informatie.

  • vervaardigd uit 100% glasvezel
  • 20% meer lichtcapaciteit
  • temperatuurbestendig i.c.m. alle lichtbronnen
  • veilig en praktisch door de kleurcodering
  • compatibel met vrijwel alle endoscopen