De meest efficiënte oplossing voor het onderhoud van uw medische instrumenten.

offerte aanvragen meer over onze diensten

Reparatie van Starre optieken

Storz, Olympus, Wolf, Stryker, Aesqulap en meer

Ons onderhoud omvat alle standaard uitvoeringen van bijna alle gangbare starre optieken. Bij onze service staat de kwaliteit voorop. Dit betekent, u krijgt altijd uw originele optiek retour, tenzij u uitdrukkelijk een uitwisseling wenst.

Reparatie aanvragen
Behandeling van Lichte Irritaties en Kwaliteitsbehoud

Lichte irritaties van het objectief worden door ons niet uitgeslepen. Door dit uitslijpen zou de lengte van de optiek en daarmee de zichthoek van de operateur negatief worden beïnvloed. In extreme gevallen zou de gebruiker de randen van de schacht in het beeld zien. Met onze reparatiemethode blijft de specificatie en de conformiteit van het instrument behouden. Het product wordt niet veranderd en defecte onderdelen worden alleen door compleet nieuwe onderdelen vervangen.

Om de absolute kwaliteit te kunnen waarborgen maken wij bij de reparatie uitsluitend gebruik van objectieven en staaflenzen afkomstig van gerenommeerde lensfabrikanten. De lenzen worden met speciale, temperatuur bestendige lijmen bevestigd en in het apparaat ingebouwd, waarbij de verhouding van de zicht hoek en de licht uitstraling te allen tijden gelijk aan het referentieniveau van het nieuwe product wordt ingeregeld. Er worden uitsluitend glasvezels van hoogste kwaliteit gebruikt.

  • De oculair trechters worden in eigen beheer vervaardigd.
  • Het gebruik van state of the art soldeer technieken en andere hoogwaardige reparatie technieken behoort tot ons speciale knowhow. Onze reparateurs zijn ieder speciaal hiervoor opgeleid.

Het openen en sluiten van de optieken is op zichzelf geen bijzondere kunst. Belangrijk is dat de door ons aangewende producten een lange levensduur garanderen en tegen alkalische reiniging en hoge temperaturen bestand zijn. De tevredenheid van de gebruiker heeft altijd de hoogste prioriteit.

Optieken met een zware schade repareren wij pas, nadat wij van u een akkoord voor onze offerte hebben gekregen.