Uw onafhankelijke partner in medisch instrumentenonderhoud

offerte aanvragen meer over onze diensten

over ons

merk onafhankelijke partner

Reparis is het aanspreekpunt voor al uw reparaties van medische instrumenten en medische hulpmiddelen. Wij zijn in staat om tot wel 90% van de reparaties aan uw instrumenten te verzorgen.

Wij streven ernaar om met u gezamenlijk de beste en meest efficiënte oplossing voor het onderhoud van uw instrumenten te vinden. Dit bereiken wij door vakmanschap, competentie en jarenlange ervaring te combineren met een uitstekende service. Met deze filosofie willen wij een bijdrage leveren aan de beheersing van uw kosten.

Reparatie aanvragen

Reparatie tot wel 90% van uw Instrumenten

Wij gaan verder dan de standaardreparatieservices. Onze technologie en expertise stellen ons in staat om tot wel 90% van uw medische instrumenten te repareren, ongeacht het merk. Uw reparatie wordt bij ons objectief en zonder interesseconflict geëvalueerd. Omdat we geen chirurgische instrumenten verkopen, zijn we volledig onafhankelijk en niet gebonden aan één fabrikant. Dit biedt u een kwalitatief hoogwaardige en prijstechnisch uiterst interessante oplossing.

Intelligente Instrumentenbeheersysteem

Besparen op reparatiekosten hoeft niet ten koste te gaan van de kwaliteit. Ons intelligente instrumentenbeheersysteem biedt u optimale kostentransparantie. Dankzij de professionele rapportage krijgt u inzicht in de totale kostenstructuur en kunt u weloverwogen beslissingen nemen. Het resultaat? Een kostenvoordeel van 25% tot 70%.

Medisch Gecertificeerd Partner

Voor ons staat kwaliteit voorop. Daarom werken we uitsluitend samen met partners die voldoen aan de strenge ISO 9001 en ISO 13 485 normen of gelijkwaardig zijn voor medische producten. Bij de reparatie van gevoelige, bij chirurgische ingrepen gebruikte instrumenten, zorgen we ervoor dat naast geavanceerde technische en technologische processen ook alle geldende wetten en regels worden nageleefd. Dit maakt ons een betrouwbare en medisch gecertificeerde partner voor al uw reparatiebehoeften.